Verkkokurssit

Kaikki kolme VERKKOKURSsia ovat nyt saatavilLa!!

Haluatko saada vinkit kotisi järjestämiseen omaan tahtiisi? Silloin kun sinulla on siihen sopiva hetki? Sopivan lyhyinä kerta-annoksina?

Saat kurssimateriaalin sähköpostiisi aamulla. Yhdellä kertaa saat n. 3-4 sivua luettavaa ja pohdittavaa. Voit tutustua materiaaliin sinulle sopivana ajankohtana. Tässä kurssisisällöt ja hinnat.

 

SAADAKSESI KURSSIN KLIKKAA alleviivattua OTSIKKOA: 

*******************************************************

TAVARAPALJOUS –  11 ASKELEEN VINKIT PYSYVÄÄN JÄRJESTYKSEEN kurssimateriaali 9 peräkkäisenä aamuna – hinta 39 € sis. ALV:n

OSA I

 ”Pakkohan se oli ostaa, kun sai niin hirveän halvalla”

Kuulutko siihen enemmistöön, jolla on liikaa tavaraa? Miten tähän tavarapaljouteen on päädytty? Miksi tavaroita säilytetään vuodesta ja muutosta toiseen? Entä miksi kannattaa aloittaa kodin järjestäminen?

Tällä kurssilla valotetaan tavarapaljouden taustoja, säilyttämisen syitä ja järjestämisen etuja.

OSA II

”Kun saisi sen alkusysäyksen paikkojen raivaukseen ja saisi vietyä homman loppuun saakka”

Oletko monta kertaa aloittanut järjestämisen, mutta homma jää syystä tai toisesta kesken? Onko muutama viikko järjestämisen jälkeen kotisi jälleen epäjärjestyksessä?

Tämä kurssi antaa runsaasti käytännön vinkkejä, miten saat tavaroiden raivauksen alkuun ja miten saat järjestyksen pysymään. Etene kohta kohdalta ja sitoudu tekemiseen, niin saat paljon näkyvää aikaiseksi ja siistin kodin.

****************************************************

PAPERIT JA SÄHKÖPOSTI – HYVÄ JÄRJESTYS JA MITEN SE PYSYY?– kurssimateriaali 6 peräkkäisenä aamuna – hinta 29 € sis. ALV:n

OSA I

”Kun saisi joku päivä nämä paperikasat käytyä läpi”

Miksi pöydänkulmat ovat niitä magneetteja, jotka keräävät paperikasoja puoleensa? Miksi kasaantuneiden paperien läpikäynti on niin aikaa vievää? Miksi aloittaminen on niin vaikeaa?

Tällä kurssilla saat runsaasti käytännön esimerkkejä, miten saat tärkeät paperisi järjestykseen ja miten patoat kotiisi virtaavan paperin tulvaa.

OSA II

”Juu, minulla on sähköpostin kaikki 15 000 viestiä ihan hyvässä järjestyksessä”

Ahdistaako ajatuskin sähköpostin läpi käymisestä? Onko siellä vuosia ellei vuosikymmeniä vanhoja viestejä? Miksi ylipäätään kannattaa järjestää sähköpostiani, onhan minulla hakutoiminto?

Tällä kurssilla käydään läpi 12 konkreettista askelta, joiden avulla saat sähköpostisi järjestykseen. Uusilla toimintatavoilla saat järjestyksen pysymään jatkossakin.

************************************************ 

OTA AIKA HALTUUSI – MITEN SEN TEET? – kurssimateriaali 5 peräkkäisenä aamuna – hinta 19 € sis. ALV:n

”Olisipa minulla edes joskus ihan omaa aikaa”

Onko sinulla toisinaan tunne, että aika ja vuodet valuvat käsistäsi etkä osaa edes sanoa minne? Tiedätkö, mihin aikasi itse asiassa kuluu? Tuntuuko elämäsi yhdeltä hullunmyllyltä, jossa koetat vain suoriutua hetkestä toiseen?

Tällä kuuden askeleen ajanhallinnan kurssilla saat vinkkejä ja pohdittavaa. On mahdollista, että olet itse ajankäyttösi ohjaksissa. Lähde yhdessä askel askeleelta pohtimaan omaa ajankäyttöäsi.

***************************************************

Maksat kurssin ilmoittautuessasi pankki-tai luottokortilla. Näin saat kurssimateriaalin heti seuraavana arkiaamuna sähköpostiisi. Jos valitset laskuvaihtoehdon, saat kurssimateriaalin heti kun maksu näkyy suoritettuna. Kurssivahvistuksen saatuasi tilaus on sitova.

Korttimaksuissa on käytössä Checkout maksunvälityspalvelu. Maksun saajana näkyy Checkout Finland Oy.